Zekerheid 1: Toestel dat bij je past

Ongeveer een maand geleden hoorde ik op de radio iets over de 6 zekerheden van BelCompany. Eén van die zekerheden is Toestel dat bij je past. Nu had ik al een tijdje het idee dat mijn Samsung Galaxy S5+ niet meer voldeed aan mijn wensen en zou ik graag de Google Nexus 6P willen. Vodafone en BelCompany gaven eerder aan dat dat toestel niet in hun assortiment zit en ook niet zou komen. Balen dus.

Maar met de zekerheid Toestel dat bij je past trok ik de stoude twitterschoenen aan en vroeg het ze gewoon:

Daarna ging het via DM’s verder. Rick van BelCompany liet me weten:

Wat we nu aan het doen zij valt buiten onze gebruikelijke procedures en stromen, vandaar dat we iets meer tijd nodig hebben dan normaal. Naast apart bestellen moeten we dit toestel ook kunnen koppelen met de abonnementen die we aanbieden. We hebben goede hoop dat we je volgende week dit toestel kunnen aanbieden.

En korte tijd later kreeg ik dit bericht:

Sinds afgelopen woensdag ben ik dan ook de trotse en tevreden eigenaar van een Nexus 6P. Het toestel is snel, by far sneller dan de S5+. Aan de andere kant staat er ook een stuk minder crapware op. Samsung is daar een kei in. Op een 16 GB toestel is bijna 5 GB firmware van Samsung. En natuurlijk heb ik nu direct de nieuwste Androidversie kort na de officiële release. Bij de release van Lollipop moest ik bijna een jaar wachten op de Vodafoneshell op de Samsungshell op de basis-ROM.

De 6 zekerheden van BelCompany, zo te merken staat BelCompany er echt zo voor. Ik vond de service geweldig en had eigenlijk niet verwacht dat ze zoveel inspanningen zouden leveren om toch de Nexus 6P te kunnen aanbieden.

Nu ga ik een nieuwe ontdekkingstocht doen van de Nexus 6P. En BelCompany heeft een erg tevreden klant! 🙂

Update 25-04-2016: reactie van BelCompany toegevoegd.

1 Trackback / Pingback

  1. Mijn mobiele telefoons – de Brabantse Bourgondiër

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*