AmeeZing

© de Brabantse Bourgondiër

AmeeZing, een muziekevenement waar ik aankomende 15 mei voor de 18e keer in 7 jaar aan mee werk. Variërend van AmeeZing KonZert binnen tot AmeeZing LeKKer buiTen. Sinds 2010 ben ik bij AmeeZing betrokken voor de weergave van teksten op schermen. Sinds twee jaar zorg ik ook voor de visuals, waarvan we in 2015 bij AmeeZing KonZert veel complimenten kregen.

AmeeZing is een onderdeel van m’n leven. Ik kijk ernaar uit om met mijn AmeeZing-vrienden een geweldige show neer te zetten. Bij AmeeZing KonZert vermaken we zo’n 900 mensen op twee avonden in december, bij AmeeZing LeKKer buiTen waren het er afgelopen jaar zo’n 8500 mensen op één avond. Dat was echt een spektakel.

Maar we zijn opgevallen en vorig jaar hebben we in Mierlo bij Pitpop opgetreden. Dat gaan we dit jaar weer doen. Eigenlijk gaan we dus met AmeeZing on Tour. Ik heb er zin in, met nu 4 concerten per jaar. De aankomende keer is AmeeZing LeKKer buiTen op 1e Pinksterdag 15 mei 2016 in Valkenswaard. Je bent van harte welkom en de toegang is gratis!

P.S. Mocht je nou van bier houden, dan kun je ons helpen door het kopen van AmeeDoen Bier. Klik hier.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*