Muzieksmaak

© Freshley Squeezed Music Ltd

Soms word er weleens gevraagd naar wat nou mijn muzieksmaak is. Was het aan het einde van mijn basisschooltijd eigenlijk alleen maar zwaar klassiek, ondertussen is de smaak zo breed, dat het nauwelijks te specificeren is.

Mijn muzieklijst met favoriete muziek op Spotify loopt uiteen van instrumentaal, filmmuziek, pop, drum and bass, electro, swing, celtic, gregoriaans, klassiek (nog steeds), rock, hardcore, blues, jazz, enzovoort. De voorkeur wisselt van tijd tot tijd en De laatste tijd ben ik helemaal in mijn sas met electro swing. Het swingt goed weg, heeft een positieve vibe en ik word er productiever door.

Weet je wat? Hieronder kun je er even zelf van genieten.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*