The unexpected side

© Q-dance

Ik had het al eerder gezegd tegen een aantal vrienden. En toch was het een verrassing toen ik ook zei dat ik echt mee wilde. En toch was het onverwacht voor ze dat ik een ticket kocht. Ja, Rob gaat mee naar Dominator.

“Maar jij houdt toch niet van die muziek?”

Mensen denken vaak dat ik niet van hardcore houd, maar ik denk eerder dat ze mijn muzieksmaak niet zo goed snappen. Volgens Spotify Wrapped 2018 luister ik 89% vaker naar niet-mainstreamartiesten dan de gemiddelde Spotifygebruiker.

Mij Starred playlist van Spotify is dan ook een grote diversiteit aan artiesten en muziekstijlen. Zo zijn er regelmatig nummer te vinden van Bass Noisecontrollers en P!nk, maar ook New Cool Collective, Angel City Corale, Mau Kilauea en Jonathan Young. Ik heb zelf al moeite om mijn ‘muzieksmaak’ te definiëren.

Maar het belangrijkste voor mij is dat ik de muziek mooi vind. De bastonen met de melodielijnen. En dat kan instrumentaal zijn of met zang. En ja, ook hardcore kan dat hebben, net zoals andere muziekstijlen. Soms houd ik van erg complexe muziek, en soms ook van simpele muziek. Dat ligt ook aan mijn stemming of bezigheden.

En waarom ga ik dan naar Dominator? Ik heb al redelijk wat filmpjes voorbij zien komen en ik vind zelf dat ik te weinig naar concerten/festivals ga. Natuurlijk ligt dat ook aan mij, maar ik ga het liefste niet alleen naar een concert/festival. Samen of met een groep is toch fijner, omdat je de ervaring dan kunt delen met bekenden. En Dominator? Ik vind het lekkere muziek en ik ga met vrienden. Is dat raar?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*